Niezdecydowanie - odwieczny problem kobiet!!!
Co tu zrobić gdy podobają się dwie rzeczy na raz??
Ostatnio wpadł mi w oko wiklinowy chlebak Riviera Maison,
ale cały czas podoba mi się też ceramiczny chlebak Ib Laursen i mam problem...
bo nie wiem, który chlebak wybrać?
Pomożecie?
Który z nich, Waszym zdaniem, lepiej wygląda w mojej kuchni?
Pomóżcie i podpowiedźcie co zrobić, czy postawić na wiklinę czy ceramikę?
Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii:-))
Hesitation, indecision - yes, all women are familiar with these concepts!!!
What am I supposed to do if I like two things???
Lately I've discovered this beautiful bread box by Riviera Maison and I really want to have it,
but I still like my white Ib Laursen bread box.
And that's my problem!
Which one to choose?
What do you think? Which looks better in my kitchen???
Will you help me to decide?
I'm really counting on your opinion:-))
Miłej soboty:-)))
Have a nice Saturday:-)))
Zdecydowanie ceramika, pięknie rozjaśnia i współpracuje z filizankami 😊
OdpowiedzUsuńZdecydowanie ceramiczny :)pozdrówka
OdpowiedzUsuńCeramika:)
OdpowiedzUsuńJakie cuda... Nie mogę się napatrzeć i na wiklinowy chlebaczek, i na piękną ceramikę :)
OdpowiedzUsuńa ja wolę ten drugi nie ceramiczny
OdpowiedzUsuńCeramiczny jest piękny, ale ten z wikliny urzekł mnie bardziej. Trudny wybór :-)
OdpowiedzUsuńTrudny wybór, ten IBL od dawna za mną chodzi, ale ten wiklinowy chyba bardziej mi się u Ciebie podoba! Trudny wybór. Zostaw oba:-)
OdpowiedzUsuńDla mnie zdecydowanie ceramika :)
OdpowiedzUsuńWiklina
OdpowiedzUsuńChociaż bardzo lubię wiklinę, to u Ciebie według mnie lepiej wygląda chlebak ceramiczny :)
OdpowiedzUsuńWg mnie do Twojej kuchni bardziej pasuje ceramiczny.Wiklinowy też fajny, może miej dwa na zmianę?Buziaki kochana :)
OdpowiedzUsuńTrudny wybór ale chyba bardziej pasuje ten ceramiczny:) pozdrawiam
OdpowiedzUsuńDobrze to ujęłaś, ja często mam ten dylemat dwie rzeczy podobają mi się na raz :)
OdpowiedzUsuńW tym przypadku wybrałbym ceramiczny!
Zdecydowanie większość z Was stawia na ceramikę:-)) Powiem Wam, że ja też myślałam o ceramicznym. W tym miejscu przy już obecnych kubeczkach Ib, ceramiczny wygląda lepiej. Ten z wikliny postawiłabym w innym miejscu. Tak więc wiklinowy będzie na mojej liście urodzinowych prezentów:-)))
OdpowiedzUsuńPozdrawiam Was serdecznie i dziękuję za Wasze głosy:-))) Zawsze lepiej jest się upewnić:-)))))
Ceramiczny! ;-) Też do niego wzdycham, ale na razie nie mogę sobie na niego pozwolić ;-)
OdpowiedzUsuńAnitko, obydwa są piękne, ale wiesz że ostatnio oszalałam na punkcie ib laursen, więc zdecydowałabym się na ceramiczny.
OdpowiedzUsuńJednak kobieta zmienną jest, tak jak napisałaś i jeśli masz ochotę na zmiany,to ten wiklinowy prezentuję się równie cudnie!
Ja też oczywiście ceramiczny, ale wybrałabym jakiś inny np. miętowy. Kiedyś sobie na pewno kupię ;-)
OdpowiedzUsuńI pytanie do doświadczonych - czy w takim chlebaku pieczywo nie czerstwieje? Trzymacie je jeszcze w woreczku/torebce, czy faktycznie nie trzeba? Zawsze mnie to nurtowało...
Marzena
Nie zdarzyło mi się by pieczywo czerstwiało. Nie trzymam pieczywa w dodatkowym worku. Ale jeżeli jest zbyt duża wilgotność pomieszczenia to zdarzyło mi się, że chleb z dnia na dzień spleśniał:-(((( Dlatego też rozważałam opcję chlebaka wiklinowego, który wydaje się mieć naturalną wentylację:-)))
UsuńPozdrawiam:-)))
Ja mam taki z drewniana podstawką i nakrywą, moim zdaniem jest bardzo dobry, kupiłam go niedawno w dajarze, bo to chyba nawet nowości jest, ale czytałam ogólnie dużo pozytywnych opinii o tego typu chlebakach.
OdpowiedzUsuń